Write it down! - Lubbers, R.W
Dôvody a postup na vytvorenie výrobného denníka pre písomnú komunikáciu medzi zmenami v trojzmennej prevádzke. Cielom denníka je priebežné a kolektívne riešenie úloh a problémov vznikajúcich počas prevádzky. Súvisí s programom zvyšovania kvalifikácie.