foglalkoztatási törvény és a foglalkoztatáspolitika eszközrendszere. - Munkácsy, F.
Nové základy položené zákonom o zamestnanosti Maďarskej republiky v politike zamestnanosti. Práva nezamestnaného alebo nezamestnanosťou ohrozeného občana. Zdroje financovania podpory v nezamestnanosti. Podpory podnikom prijímajúcim nezamestnaných.