foglalkoztatáspolitika aktív eszközei. - Szendrényi, P.
Trh práce v Maďarsku. Postoj štátu k regulácii zamestnanosti, sociálna sieť nezamestnaných, využívanie zahraničnej pomoci. Otázky privatizácie a zamestnanosti. Právne aspekty podpory trhu práce. Čiastočná nezamestnanosť. Dôchodky, vekové, finančné a odvetvové hľadisko. Riešenie nezamestnanosti predčasným dôchodkom - záťaž pre štátny rozpočet. Aktívna pomoc štátu novovzniknutým podnikom - účastinným, družstevným, súkromným.