K niektorým súvislostiam problému zamestnanosti. - Renčko, Juraj
Niektoré súvislosti zamestnanosti a ekonomického a sociálneho rozvoja s prihliadnutím na špecifiká česko-slovenskej ekonomiky v období prechodu k trhovej ekonomike. Možnosti štátu pôsobiť v smere zosúladenia ponuky a dopytu po práci. Riešenie otázok trhu práce v krajinách OECD smerom k zvyšovaniu efektívnosti trhu práce. Predpoklady realizácie tejto cesty a nemožnosť jej uplatnenia v súčasných podmienkach ČSFR.