Milyen legyen egy munkaközvetítö kirendeltség? - Hajnal, S.
Úlohy, poslanie a organizácie sprostredkovateľní práce v Maďarsku v nových ekonomických podmienkach. Sféry vplyvu sprostredkovateľní - oblasť prevencie, kontroly, starostlivosť o nezamestnaných, sledovanie uplatnenia nezamestnaných po nájdení zamestnania. Využitie skúseností v zahraničí s pracovnými úradmi a sprostredkovateľňami. Osobitná agenda pre občanov so zníženou pracovnou schopnosťou, Rómov a prestárlych.