<The> employment consequences of technological advance, demand and labor costs in 16 German industries. - Zimmermann, K.F
Pokles zamestnanosti v západonemeckom spracovateľskom priemysle ako dôsledok technického pokroku, poklesu dopytu a vzrastu nákladov na pracovné sily. Hodnotenie relatívneho významu týchto faktorov pre zamestnanosť v 16 priemyselných odvetviach SRN - pokles dopytu ako dominantný faktor, technický pokrok ako dôležitý faktor, náklady na pracovnú silu v žiadnom prípade nie sú rozhodujúci faktor.