Vostočnaja Jevropa: formirovanije rynočnoj politiki zanjatosti. - Nesterenko, A.
Zvláštnosti juhoslovanského prístupu k zamestnanosti. Údaje o počte nezamestnaných vo východoeurópskych štátoch v 1. polroku 1991. Nedostatok organizačno-finančných možností na rekvalifikáciu pracovných síl. Spomalenie tempa rastu nezamestnanosti v Poľsku. Deflačná politika východoeurópskych štátov. Účasť zahraničného kapitálu na vytváraní stredísk pre rekvalifikáciu.