Gastarbeiter. Konsumenten in einer neuen Heimat. - Vowinckel, M.
Počet a národnostná štruktúra gastarbeiterov v starých spolkových krajinách SRN. Odlišný životný štýl v SRN trvale žijúcich cudzincov, ich rastúce peňažné príjmy. Výdavky gastarbeiterov na potraviny a veci osobnej spotreby. Pôsobenie jazykovej bariéry na účinnosť reklamy.