Chômage: les chances d'en sortir. - Tresmontant, R.
Napriek zvýšenej zamestnanosti a napriek pomoci pre nábor, francúzsky nezamestnaný nemá šancu nájsť si prácu v r. 1989. Pasívni a dlhodobí nezamestnaní. Starí nezamestnaní majú menej šancí nájsť si robotu. Faktory vývoja nezamestnanosti. Faktory rizika. Prekážky zamestnanosti. Pracovný trh je menej plynulý. Závery.