<The> impact of regional land-use controls on property values: The case of the New Jersey Pinelands. - Beaton, W.P
Skúmanie zmien cien majetku za obdobie 20 rokov. Kontrola regionálneho rastu plôch v Pinelands. Reštriktívna politika využívania pôdy v budúcnosti. Rast cien voľných pozemkov v najmenej reštriktívnej zóne regiónu. Zmeny cien v kontrolovanom rastovom území a mimo neho. Cenové indexy za obdobie ôsmich rokov pred formulovaním politiky, ôsmich rokov politických rokovaní a piatich rokov kontroly rastu.