Ke koncepčnímu řešení rozvoje bydlení. - Andrle, Alois
Analýza situácie v bytovej výstavbe v Česko-Slovensku v r. 1946-1990. Triedenie hlavných foriem bytovej výstavby. Bilancia bytového fondu v r. 1960-1990. Analyzovanie politiky bytovej výstavby v podmienkach trhovej ekonomiky. Dôraz na budovanie stredne veľkých domov. Dopady trhového hospodárstva na bývanie sociálne slabých vrstiev obyvateľstva. Perspektívy bytovej výstavby do r. 2010.