L'opinion des Francais sur leur logement. - Eenschooten, M.
Názory Francúzov na komfort sú viac-menej rozdelené, ale vznikli nové požiadavky na životné prostredie. Kvalita bytov sa zlepšuje vďaka novej výstavbe a ich obnove. Komfort sa všeobecne rozvíja. Názory nájomníkov podľa ankety. Domácnosti v parížskej oblasti akceptujú väčšie vzdialenosti medzi ubytovaním a pracoviskom. Želajú si presťahovať sa kvôli väčšiemu a individuálnemu bytu.