Les économies d'énergie dans le logement: un gain durable. - Haehnel, I.
Opatrenia v oblasti ekonomiky energetiky, ktoré robia spotrebu energie menej citlivou vo vývoji jej cien. Kto šetrí energiou? Regulácia tepla postupne prináša významné úspory. Mazut mizne z nových bytov v prospech elektriny a plynu. Podnety pre úspory energie. Od r. 1986 spotreba energie je menej citlivá na jej ceny.