Portrait du locataire. - Curci, G.
Nájomníci bývajú najmä v mestách. Sú to zväčša mladí ľudia, menej nároční. Ich byty sú často staré, menej komfortné a spoločné. Častejšie ich opúšťajú ako vlastníci. Traja z desiatich sa stávajú vlastníkmi. Vek a príjem tu hrajú dôležitú úlohu. Sťahovanie častejšie ako v domácnostiach s vyššími príjmami. Nájomníci typu HLM sú menej mobilní.