Une comptabilité pour le logement en 1992.
O projekte satelitného účtovníctva bývania. Prípravné práce sú skončené. Projekt začne pracovať na začiatku r. 1992. Princípy účtovania nájomného. Centrála pre celonárodné účtovanie. Bytová služba spojí vlastníka s bývajúcim. Základ však tvoria vlastník a nájomník. Bytová výpomoc. Šruktúra satelitného účtovníctva.