Corporate headquaters relocation and changes in metropolitan corporate dominance, 1980-1987. - Holloway, S.R
Charakter rozsiahlých zmien v ekonomike amerických korporácií (účastinných spoločností) za posledných 30 rokov s dôrazom na r. 1980-1987. Priestorové a štruktúrne faktory zmien v dominantnom postavení metropolitných spoločností - variabilita ich účastníkov v závislosti na veľkosti centra. Možnosti poznatkov z dekoncentrácie firiem spoločnosti Fortune pre analýzu uvedených zmien.