spanyol kötségvetési rendszer. 2.
Systém financovania rozpočtu v samosprávnych jednotkách Španielska. Základné služby, ktoré zaisťujú samosprávy (pitná voda, verejná bezpečnosť, parky, knižnice, doprava, ochrana pamiatok a i.). Vývoj pomeru výdavkov štátneho rozpočtu a rozpočtov samospráv miest. Štruktúra príjmov miest, štruktúra príjmov a výdajov žúp. Finančný informačný systém.