Új illetéktörvény. - Csúcs, L.
Dôvody zmien v zákonných úpravách poplatkov v Maďarsku, ktoré sa začali rokom 1986. Koncepčné základy zákona a jeho štruktúra. Stanovenie hodnoty, ktorá je základom pre vyrúbenie poplatku. Poplatky z nadobudnutia majetku, resp. úľavy a oslobodenie od nich (dary, dedičstvo a i.). Poplatky štátu za úradné výkony.