Bankovníctvo a hospodárska reforma. - Valach, V.
Dôležitosť rozvoja finančného trhu. Potreba spolupráce hospodárskej reformy a vyspelého bankovníctva. Potreba reštriktívnej úverovej a rozpočtovej politiky pri obnove hospodárskej rovnováhy, potreba ekonomických pák, stimulov a opatrení pre rozvoj malých a stredných podnikov. Vytváranie špecializovaných podporných bankových inštitúcii.