Genosseschaftsbanken im Osten: Strukturen aufgebaut. - Grüger, W.
Budovanie novej štruktúry družstevných bánk v bývalej NDR. Strategická koncepcia prebudovania družstevných bánk. Dva modely budovania nového systému väzieb bánk. Kooperačné zmluvy bánk bývalej NDR s ostatnými bankami Nemecka.