Novyje normy bankovskoj žizni. - Levčuk, I.
Premena Gosbanku v súlade s novými zákonmi o bankovom systéme z 11.12.1990 v ZSSR. Zmeny Gosbanky na rezervný systém krajiny a jeho funkcie. Základné operácie bánk rezervného systému. Obnovenie úlohy úveru v ekonomike. Úverová zmluva ako základ vzťahov medzi bankou a klientami. Zákonná úprava nových vzťahov medzi bankami.