<Die> Sparkassenorganisation in den fünf neuen Bundesländern. - Geiger, H.
Zapojenie východonemeckých sporiteľní do systému sporiteľní v Nemecku od 1.1.1991. Rýchly proces osamostatnenia východonemeckých sporiteľní. Podpora zo západného Nemecka (školenie pracovníkov, technická pomoc). Rozšírenie a zmena zamerania činnosti sporiteľní. Centrálna banka sporiteľní. Budovanie siete jednotného spracovania dát a jednotnej štruktúry sporiteľní.