Mechanizm kontrolja za denežnoj massoj. - Babičeva, Ju
Základné metódy kontroly peňažnej masy. Politika centrálnej banky pri kontrole peňažnej masy. Peňažná masa a financovanie deficitu štátneho rozpočtu. Nová schéma kontroly peňažnej masy. Základné faktory pohybu peňažných prostriedkov.