Polityka walutowa w programie stabilizacji 1990 r. - Gotz-Kozierkiewicz, D.
Koncepcia devízového kurzu a jeho nominálne zakotvenie v stabilizačných programoch. Predpoklady menovej politiky v programe stabilizácie poľského hospodárstva v r. 1990. Hodnotenie devízovej politiky na základe výsledkov programu. Devízový kurz a platobná bilancia. Zhrnutie záverov.