Fondovaja birža. - Musatov, V.
Rozdiel medzi burzou a aukciou. Prvotný a druhotný trh cenných papierov. Členovia burzy: fyzické osoby a právne osoby (univerzálne komerčné banky, špecializované burzové firmy). Zainteresovanosť burzy na úplných informáciách o činnosti akciových spoločností, ktorých cenné papiere sa kótujú.