Kamatlábak az Europai Gazdasági Közösség országaiban. - Fogaras, I.
Úrokové miery vkladov v jednotlivých krajinách EHS, ich porovnanie a vyhodnotenie. Daň z úrokov z vkladov. Reálny úrok z vkladov v jednotlivých západoeurópskych krajinách. Úrokové miery z úverov a ich charakteristika.