Declaración de Guadalajara.
Znenie záverečného dokumentu prvej vrcholnej schôdzky šéfov vlád krajín Latinskej Ameriky, Španielska a Portugalska 18.-19.7.1991 v mexickej Guadalajáre. Zahajovací príhovor mexického prezidenta. Program ekonomického rozvoja krajín Latinskej Ameriky na začiatku nového tisícročia. Významný dokument.