Pursuit of sound economic policies restores rapid growth in Malaysia.
Prudký obrat v ekonomike Malajzie po recesii v polovici rokov osemdesiatych. Vývoj hospodárskych parametrov od rokov sedemdesiatych. Opatrenia na ozdravenie hospodárstva, v ktorých hrali významnú úlohu priame investície zo zahraničia, najmä z ázijských štátov.