Sytuacja gospodarcza po maju 1991 roku. - Chroscicki, T.
Hospodárske výsledky v Poľsku v máji 1991 vykazujú ďalšie zhoršenie hospodárskej situácie krajiny. Dôležitejšie ukazovatele ekonomickej situácie. Pozitívne javy v hospodárstve. Veľký úpadok štátnych podnikov. Nedostatok finančných prostriedkov. Stavebná a investičná činnosť stagnuje.