Tendencias económicas de la Unión Soviética. - Fujii Gambero, G.
Latinskoamerický pohľad na prestavbu v ZSSR. Tendencie ekonomického vývoja v ZSSR po r. 1985 v porovnaní s obdobím r. 1961-1985 - tempo rastu vybraných ekonomických ukazovateľov. Dve fázy prestavby. Sovietska ekonomika v r. 1990 a reformné programy. Program konsensu.