Tři středoevropské země na cestě k tržnímu hospodářství. - Novák, J.
Vývoj ekonomiky ČSFR, Maďarska a Poľska vo vybraných ukazovateľoch v r. 1986-1990. Vývoj vytvoreného národného dôchodku, zadlženosti obyvateľstva, produktivity práce, priemyselnej výroby, maloobchodného obratu, poľnohospodárskej výroby, vývozu a dovozu.