Sterowanie gospodarka narodowa w warunkach demokracji parlamentarnej (aspekt instytucjonalny). - Wierzbolowski, J.
Politické a administratívne centrum krajiny. Analýza parlamentnej demokracie a jej zložiek. Parlamentná demokracia ako funkčný systém, charakteristika vládnych vzťahov. Inštitucionálna infraštruktúra parlamentnej demokracie a riadenie hospodárstva. Štátna administratíva vo funkčnom a inštitucionálnom poňatí.