Stratégia ekonomickej reformy na ČSD. - Sivák, E.
Reformné požiadavky na dopravu vychádzajú zo súčasnej ekonomickej situácie ČSD. Vplyv reformnej stratégie vlády ČSFR na oblasť ČSD. Dominantnú úlohu pri ekonomickej reforme v železničnej doprave zohrá zmena vzťahov medzi štátom a podnikom ČSD. Úroveň hospodárskej a finančnej stability podniku ČSD a alternatívne kroky pri reforme.