Study advocates increased support for Eastern Europe. - Starrels, J.
Tézy o financovaní krajín východnej Európy zo štúdie Skupiny tridsiatich. Podpora urýchlených reforiem. Charakteristika financií jednotlivých krajín a prehľad reforiem. Krátkodobý výhľad neutešený, dlhodobý vývoj nádejný.