Agrárna politika v krajinách Európskeho spoločenstva. - Grofik, R.
Zvláštne črty agrárnej politiky krajín Európskeho spoločenstva zohľadnené už v prijatej zmluve ES. Tri základné princípy spoločného trhu a cenovej agrárnej politiky. Financovanie spoločnej agrárnej politiky v závislosti od realizovaných programov a dosiahnutej životnej úrovne členských štátov.