Evropské společenství a racionalizace práce v zemědělství. - Rambaud, P.
Vývoj Európskych spoločenstiev a hlavné zásady poľnohospodárskej politiky. Chápanie pojmu racionalizácie poľnohospodárstva v rámci Európskeho spoločenstva. Premena poľnohospodárskych usadlostí na podniky. Osvedčené poľnohospodárske tradície a alternatívne poľnohospodárstvo.