Koľko stojí výživa potravinami z alternatívneho poľnohospodárstva. - Brombacher, J.
Výsledky prieskumu výdavkov na potraviny v tzv. bio-domácnostiach a v konvenčných domácnostiach spolkovej krajiny SRN Bádensko-Würtembersko. Nižšie výdavky bio-domácností na potraviny i napriek vyššej cene alternatívnych produktov.