Reformní aspekty transformačního procesu v APK. - Hubáček, J.
Problémy doterajšieho usporiadania (ekonomické, organizačné, vlastnícke, veľkostné) jednotlivých článkov APK. Retrospektíva agrárno-priemyselného komplexu v prvej ČSR. Vytváranie a vývoj štátno družstevného agrárno-priemyselného systému. Východiskové predpoklady rozvoja agrárno-potravinárskeho komplexu. Makro- a mikroekonomické poňatie transformačných zmien v potravinárskom priemysle. Perspektívne usporiadanie podnikovej sféry v potravinárskom priemysle.