Factor prices under integrated markets for risky capital. - Osler, C.L
Vplyv voľného obchodu s kapitálom na rovnováhu faktorových cien. Integrácia národných kapitálových trhov. Nedávne rozhodnutie ES odstrániť všetky bariéry toku kapitálu do r. 1992. Národné bežné účty. "Stochastická teória platobnej bilancie".