Modelování cen funkčně nákladovým přístupem. - Vlček, Radim
Charakteristika využitia danej metódy v podmienkach trhovej ekonomiky. Pojem funkčne nákladového prístupu metódy. Charakteristika efektívnosti pri funkčne nákladovom prístupe. Objektívne stanovenie funkčnosti výrobku a model stanovenia jeho základnej ceny. Transformácia základnej ceny v cenu trhovú.