Logistický systém marketingu podniku. - Mařík, Kamil
Vymedzenie logistiky ako systému riadenia a usporiadania toku materiálov, energie a informácií a vymedzenie činností, ktoré riadi. Miesto logistiky pri rozhodovaní na strategickej, dispozičnej, administratívnej a operatívnej úrovni podniku. Vzťah logistiky a informatiky. Expertné systémy v logistike. Príklad ovládnutia veľkého trhu a logistickej stratégie.