Místo a úloha marketingu v přepravě. - Novák, Radek
Pôsobenie marketingu v oblasti transportných procesov ako nevyhnutného nástroja managementu v podnikateľskej politike, v boji o trh, jeho rozdelenie a prerozdelenie. Základy marketingu v oblasti dopravy a možnosti jeho využitia. Marketingové nástroje pri využití efektívnosti dopravného podniku.