Španělská veletržní extratřída. Valencia 1991. - Manez, A.M
Rozhovor s generálnym riaditeľom Medzinárodného vzorkového veľtrhu vo Valencii (Feria Muestraria Internacional de Valencia - FMI) o autonómnej oblasti Valencia, o meste Valencia a o veľtrhu. spôsob práce FMI a jeho spolupráca s východnou a strednou Európou. Perspektíva spolupráce s BVV Brno. Možnosť čiastočne hradiť náklady záujemcom z ČSFR.