El mercado de América del Norte, espacio económico para México. - Avila Connelly, C.
Význam severoamerického trhu pre mexickú ekonomiku. Uzatvorenie dohody o voľnom obchode medzi USA a Kanadou v r. 1988 - význam pre Mexiko. Zahranično-obchodná výmena medzi Mexikom, USA a Kanadou - súčasnosť a perspektívy.