Privatizace v polském zahraničním obchodě. - Vlček, J.
Privatizačný program poľskej vlády. Špecifické rysy privatizácie v zahraničnom obchode. Zásady privatizačného procesu. Nový zákon o podnikoch so zahraničnou účasťou a praktické skúsenosti s jeho uplatňovaním. Zásady tvorby privatizačných projektov.