Transfer technologií. - Šronek, I.
Definícia pojmu transfer technológií a prehľad jeho foriem. Článok zameraný na nehmotný transfer. Štatistické údaje o transfere technológií. Transfer technológií a transnacionálna korporácia. Názory na vyrovnanie bilancie. Prognóza do najbližšej budúcnosti.