Wymiana handlowa Polski z krajami Europy Srodkowo-Wschodniej w 1990 i 1991 r.
Všeobecné tendencie. Príčiny premien v obchodných obratoch. Dynamika obratov a miesto krajín Strednej a Východnej Európy v celkovom obchode s Poľskom. Obchod s jednotlivými krajinami - Sovietsky zväz, Česko-Slovensko, Maďarsko, Rumunsko, Bulharsko a Juhoslávia.