Szacunek korzysci Polski z tytulu GSP. - Kawecka-Wyrzykowska, Elzbieta
Poľsko a Maďarsko používajú od januára 1990 colné preferencie v rámci GSP (Generalized System of Preferences), ktoré im poskytuje Európske spoločenstvo. Metodologické predpoklady analýzy. Pojem colných preferencií. Odhad výhod. Odhad rastu hodnoty z titulu GSP. Závery.