Vnešnije dolgi na vtoričnom rynke ssudnych kapitalov. - Simonov, V.
Druhotný trh pôžičkového kapitálu, na ktorom sa realizujú od polovice 80. rokov hlavne dlhy rozvojových krajín. Hlavní kupcovia na druhotnom trhu dlhov (komerčné banky, nadnárodné spoločnosti a rozvojové krajiny). Vytváranie cien na dlhy. Dlhy rozvojových krajín a ich umorovanie cez druhotný trh dlžôb.