Důvera jako rozhodující faktor. O přechodu k trhu a spolupráci mezi Československem a Francii. - Přibyl, P.
Rozhovor s poradcom federálneho ministra hospodárstva ČSFR. Porovnanie terajšej situácie v ČSFR s politikou predsedu vlády Francúzska Barreho v 2. polovici 70. rokov. Analógie a rozdiely. Úloha bank vo Francúzsku a u nás. Otázky medzinárodnej ekonomickej spoluráce.